Kom Testrijden op een CUBE

17-04-12
Dit weekend vindt het Bikefestival 2012 plaats.
CUBE is er klaar voor. Aanstaande zaterdag vindt de eerste editie van BikeFestival 2012 plaats op de Noordeindseberg in Utrecht. CUBE is er bij met meer dan 25 testfietsen.
Wie dit fietsseizoen goed wil beginnen komt naar één van de CUBE DEMO DAYS. Tijdens deze dagen, die overwegend plaatsvinden in de weekends, staat CUBE garant voor mooie testfietsen en diepgaande technische informatie van het CUBE Team.

Zaterdag 21 april en zondag 22 april pakt CUBE uit tijdens BikeFestival 2012. Cube neemt een brede range mountainbikes mee naar testlocatie Noordeindseberg in Utrecht. Fully’s, hardtails en 29-ers dat zijn de ingrediënten voor een weekend testfietsen. Mede doordat er bij CUBE alleen mensen werken met passie voor het fietsen is er een enorme technische kennis aanwezig bij het CUBE Team. Tijdens dit weekend krijgt de fietsliefhebber de kans om erachter te komen welke CUBE het best bij hem past. Wordt het een CUBE 29er of toch de geweldig presterende 26er?

Reacties op 'Kom Testrijden op een CUBE'

1xDgR0Ef zegt:

You created such a fauulobs card for this cute and sweet couple Donna! Love the heart frame and how you coloured your image, truly awesome! Big hugs, Ira xox

Geplaatst op: 24-06-2016 17:47
Dit bericht is niet OK!
jMheGY8MZL zegt:

What's it take to become a sublime exenoudpr of prose like yourself?

Geplaatst op: 24-06-2016 22:27
Dit bericht is niet OK!
Reken de som uit Geef een nieuwe code