Nederlandse lounge bikes populair in Belgie

02-03-11
Een nieuwe trend vormen de fietsen van het merk Big Feet Bikes, gevestigd in Zutphen. Het relatief jonge merk verovert langzamerhand de Belgische markt met haar trendy 'lounge bikes' die een vernieuwd en origineel design, stoere kleuren en dikkere banden hebben.
Het luchtkussen van een zogeheten ‘ballonband’ werkt als een natuurlijke vering die betaalbaar is en volledig onderhoudsvrij. Daarnaast hebben deze fietsen een ontspannen zithouding waarbij je rechtop zit. De elektronische claxon en de koplamp zijn in de stuurpen geïntegreerd. Een ander opvallend kenmerk van de fietsen is een sterke bagagedrager met LED-achterlicht. Ook is de fiets uitgerust met een Axa-veiligheidsslot en lichtschakelende Shimano-onderdelen.

Een lounge bike van Big Feet Bikes is een stijl van fietsen. Als je fietst, krijg je een gevoel van vrijheid. Relaxt fietsen naar je werk, school of gewoon fietsen in je vrije tijd. Boodschappen meenemen is geen probleem met de hippe, optionele transportvoordrager op de fiets. Het merk Big Feet Bikes wordt exclusief ingevoerd in België door Provelo Distribution. De fietsen zijn verkrijgbaar in roze, groen, wit en zwart voor zowel mannen als vrouwen.

Zie voor meer informatie: www.provelodistribution.be

Reacties op 'Nederlandse lounge bikes populair in Belgie'

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Reken de som uit Geef een nieuwe code