Urban kantoortijgers

07-03-11
Kantoren genoeg in het Nederlandse landschap, maar parkeerplaatsen? De oplossing is nabij: laat je auto staan voor de Urban Human Powered Vehicle en steel tegelijkertijd de show.
Speciaal voor de fietsende kantoortijgers is er de collectie Urban Office. Dus nooit meer eindeloos speuren naar een parkeerplaats en een goede investering op de koop toe: met het uitgespaarde parkeergeld heb je deze investering er snel weer uit. Plus dat je op deze manier aan je 'half uur beweging per dag' komt.

Terwijl geldverslindende auto’s op bezine vaker de garage blijven staan, is de fiets helemaal terug in het stadsbeeld. De Urban HPV is een nieuwe kijk op fietsen: een strakke eenheid in vormgeving, 'hufterproof' uitgevoerd en voorzien van een stuurslot, gel-zadel en een trendy Cruiser stuurbocht. Uniek is het aantal accessoires waarmee dit 'vehicle' helemaal te 'customizen' is. Met vijf flitsende collecties is er voor iedereen een model.

Voor verkoop- en productinfo: Cortina Urban HPV, www.urban-fietsen.nl.

Reacties op 'Urban kantoortijgers'

Linn zegt:

Ik heb ook een Urban HPV... en daar ben ik dolbij mee! Fietst superfijn en het is heel handig dat je de tas makkelijk aan de voordrager kunt klikken. Ik heb de rode met drie versnellingen. I love iT!

Geplaatst op: 23-03-2011 12:46
Dit bericht is goedgekeurd door een beheerder. Als u opmerkingen heeft over dit bericht kunt u contact opnemen met de beheerder van de website.
Km9zSfc8f4T zegt:

Boom shkaalaka boom boom, problem solved.

Geplaatst op: 24-06-2016 22:50
Dit bericht is niet OK!
Reken de som uit Geef een nieuwe code