De Batavus BUB is prijswinnaar

28-02-11
De Batavus BUB is een winnaar. Na alle loftuitingen zou je bijna vergeten dat de victorie in maart 2010 begon: toen won de Batavus Utility Bike (BUB), een zogeheten 'paperclip' stadsfiets, namelijk de prestigieuze IF Gold Award 2010.
De internationale vakjury was lovend over de opvallend vormgegeven stadsfiets met zijn bijbehorende kleurrijke en persoonlijke lifestyle-concept: "Het ontwerp volgt het principe van de paperclip en scoort extra punten op afwerking en vorm. Resultaat is een stadsfiets met een verfrissend uiterlijk. De BUB is voor de trendy stedeling precies de fiets die hij of zij zoekt".

De BUB is er voor de dames in de vorm van de Basiq en Basiq R3 (met drie versnellingen). De XC is de herenfiets in de basisuitvoering en de XC R3 beschikt over een voor- en achterdrager, verlichting en drie versnellingen.

De BUB is verkrijgbaar vanaf 399 euro. Bekijk de foto's en details van de Batavus BUB nu op vergelijkfiets.nl

Reacties op 'De Batavus BUB is prijswinnaar'

7NiMkUdbyhf8 zegt:

I totally see the lack of branding unnitsraddeng messing up what Firefox has already built, and it would make sense that so many companies are going with rebranding because of the financial crunch in a desperate attempt to generate more income.

Geplaatst op: 25-06-2016 06:20
Dit bericht is niet OK!
Reken de som uit Geef een nieuwe code