Ambassadeur van raspaardjes

23-02-11
Het Italiaanse merk Carraro kan zich geen betere ambassadeur in Nederland wensen: voormalig Olympisch schaatskampioen Gerard van Velde maakt op zowel zijn Carraro-racefiets als mountainbike een slordige duizenden kilometers per jaar. "Ik hou van mooie, aparte dingen, die uitstralen dat ze iets bijzonders zijn. Deze fietsen hebben wat Ferrari, Lamborghini en Ducati ook hebben: het vakmanschap straalt er vanaf."
Het design van de Carraro-fietsen betitelt Van Velde als helemaal top. "Je ziet er de hand van de Italiaanse liefhebber in: prachtige vormen en schitterende kleurstellingen. Bovendien straalt het een bepaalde exclusiviteit uit. Daar wil ik wel mee gezien worden". Ook in technisch opzicht is de schaatser lovend: "Het frame is lekker stijf en heeft een perfecte geometrie. Dat voel je meteen als je erop wegrijdt, net als de goede stuureigenschappen. Dat is wat ik bedoel met raspaardjes: het design is niet ten koste gegaan van de kwaliteit. En andersom natuurlijk."

De racefiets en mountainbike staan bij Van Velde thuis naast de Ducati-motor en zijn auto’s. Ondanks de vele kilometers zien ze er allemaal als nieuw uit. "Dit soort dingen zijn voor mij pure emotie. En wat ik mooi vind, hou ik tip top bij. Want zeg nou zelf: dit zijn toch stuk voor stuk raspaardjes?"

Geinteresseerd in dit bijzondere merk dat gloednieuw is in Nederland? Kijk op:
http://racing.vergelijkfiets.nl/alle-merken-fietsen

Reacties op 'Ambassadeur van raspaardjes'

LbmUgsIvG9E9 zegt:

Oh I like the magazine idea! I am totally at a loss for any ideas right now. I thought sports apparel too, but I feel like he has soo much of that :)I just recently found your bl...og.love it!

Geplaatst op: 25-06-2016 06:09
Dit bericht is niet OK!
Reken de som uit Geef een nieuwe code